Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Βόλτα στο "Βόχυνα" του Πόρου !

Βόλτα στο "Βόχυνα" του Πόρου !

Μια ακούραστη και παθιασμένη αρχαιολόγος ,η Γεωργία η Στρατούλη, επι 25 χρόνια επιμένει ,σε πείσμα των καιρών, να μας θυμίζει τους θησαυρούς που αφήνουμε κρυμμένους ,ποιος ξέρει πού,και αναξιοποίητους, όχι μόνον για τη γνώση του μακρινού μας παρελθόντος αλλά για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Μια επιστήμων που γεννάει ιδέες και διατυπώνει προτάσεις , οι οποίες ενώ στα διεθνή συνέδρια "σκίζουν" στο εσωτερικό μένουν χωρίς αποδέκτες.
Δεν είμασταν πολλοί χθες, έλειπαν αρκετοί που θα ´πρεπε να έιναι εκεί για να γνωρίσουν και να μυηθούν.Είμασταν όμως όλοι εμείς που διαθέτουμε "ευήκοα ώτα"και που εκτός από τη μεγάλη τιμή και συγκίνηση που νιώςαμε αρκετοί από μας ως φίλοι της, έχουμε και ευθύνη ώςτε κάποια από τα τόσα αξιόλογα που ακούστηκαν να προχωρήσουν στην πράξη.

Με τα γεωλογικά στοιχεία που μας μετέφερε ο Αντώνης ο Μανακος και ζωντανά τα λόγια και οι εικόνες από την ομιλία της Γ.Στρατουλη για τη "Δράκαινα" την προηγούμενη μέρα,είδαμε και περπατήσαμε το φαράγγι του ΠΟΡΟΥ με άλλα μάτια...και μας άρεσε πολύ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου