Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Κουνόπετρα



Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Μαντζαβινάτων - Βουνίου "Κουνόπετρα"
Ευχαριστήριο
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη γιορτή του κρασιού. Στην επιτυχία αυτή συνέβαλαν πολλοί που θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε : 
Την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς για την συνδρομή της, το κτήμα Βιολογικής καλλιέργειας Αντωνέλος και του παραγωγούς Ατσάρο Δημήτρη του Λάμπρου, αφους Βιττωράτου, Βολτέρα Δημήτρη, Συνοδινό Νικόλα για τα υπέροχα κρασιά που μας γέμισαν κέφι, το οινοποιείο του Σκάβου όπως επίσης και τους Ανδρογιάννη και Σπύρο Μουρελάτο για την νόστιμη φέτα τους. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χωριανούς που βοήθησαν να στηθεί η γιορτή, στις γυναίκες των χωριών μας που όπως κάθε φορά έτσι και φέτος η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη, στα παιδιά που με υπομονή εξυπηρέτησαν τα ταμεία, τα μέλη του Δ.Σ., όλους όσους βοήθησαν ώστε να απολαύσει ο κόσμος για μια ακόμα χρονιά την γιορτή του κρασιού και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. 
Σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή 21.8.2016 στον πρώτο αγώνα δρόμου που διοργανώνει ο σύλλογος μας σε συνεργασία με τον σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς. 
Ευχαριστούμε πολύ!!!
2016 στον πρώτο αγώνα δρόμου που διοργανώνει ο σύλλογος μας σε συνεργασία με τον σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς. Ευχαριστούμε πολύ!!!
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Παναγής Ατσάρος
EΠΟΜΕΝΗ  ΔΡΑΣΗ
1ος αγώνας δρόμου ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ 2016 και έκθεση ζωγραφικής στα Μαντζαβινάτα απο τον σύλλογο ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου