Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ


ΜΕΡΙΚΕς ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΔΙΚΕς ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙς

Αριστέα Χαριτάτου   Τι εγινε ρε παιδια???? Γιατι οι καδοι κλεινουν τον δρομο???? ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ   Που λε...


KAI ΟΙ  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗς ΚΕΦΠΡΕςς

9 Σχόλια

  1. μετα την βορεια κεφαλονια ειρθε και η σειρα της νοτιας και επεται συνεχεια;

  2. ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΕΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΠ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. ΓΙΝΑΜΕ ΡΟΜΠΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ;;;

    • Την κυριότερη ευθύνη έχουν όσοι ενήργησαν για την εκτέλεση του έργου αυτή την περίοδο.

  3. Ολο περίεργα πράματα συμβαίνουν με τους εργολάβους -συνεργάτες, της Περιφέρειας.Πόσο περίεργο μπορεί να είναι.Τυχαίο;

  4. Ευτυχώς που θα τελείωνε μέχρι σήμερα!!!!….Οι βωμολοχίες εναντίον των εργατών (απαράδεκτη συμπεριφορά φυσικά εάν έγινε) είναι η αιτία της διακοπής ή άλλο σοβαρότερο πρόβλημα υπάρχει;
    Πρέπει να υπάρξει υπεύθυνη και έγκαιρη ενημέρωση εάν το στενό παραμείνει ανοικτό για την ασφαλή κυκλοφορία παντός μεταφορικού μέσου.
    Επίσης να τοποθετηθούν ενημερωτικές πινακίδες στο λιμάνι του Πόρου με τις ανάλογες σημάνσεις ΑΝΟΙΚΤΟ ή ΚΛΕΙΣΤΟ ή να γίνεται η ανάλογη ενημέρωση από τα μεγάφωνα των πλοίων όταν καταπλέουν στο λιμάνι του Πόρου.
    Όλα είναι θέμα οργάνωσης και κοινής λογικής!!!

  5. η σημανση επρεπε να μπει απο την διασταυρωση της Σκαλας και οχι να πηγαινεις Πορο και μετα παλι πισω!

  6. Η Κόμπρα, παραπάνω, το έπιασε το νόημα.
    Πολύ περίεργες οι συμπτώσεις με τις …υπηρεσίες !
    Ο εργολάβος όμως τί λέει για την συνεργασία του με αυτές; Πρέπει να ακούσουμε και την άλλη πλευρά γιατί η κάθε πλευρά βγάζει λάδι τον νεαυτό της.
    Είναι μυστήριο γιατί όλα τα δημόσια έργα κολλάνε ή εκτροχιάζονται αργά η γρήγορα στην Κεφαλονιά. Ο κανόνας θα έπρεπε να είναι το ανάποδο! …σπάνια να έχουμε πρόβλημα !

    • Καθόλου μυστήριο. Όλα τα έργα στην Ελλάδα δουλεύονται καλοκαίρι. Στην Κεφαλλονιά δουλεύονται χειμώνα γιατί το καλοκαίρι (και εννοώ Απρίλιο-Οκτώβριο) υπάρχει μηδενική ανοχή στις αναπόφευκτες οχλήσεις. Το μισό χειμώνα ο καιρός είναι χάλια, οι προθεσμίες πάνε περίπατο, μετά έρχεται το καλοκαίρι και πάλι από την αρχή. Αν προσθέσεις και όλους τους για οποιοδήποτε λόγο “ευαίσθητους” (περιβαλλοντικά, αισθητικά κτλ) και τους σχεδόν κατ’ επάγγελμα “καταγγέλοντες-τοποτηρητές νομιμότητας” που είναι στον Εισαγγελέα μέρα παρά μέρα για κάθε απίστευτο λόγο, καταλαβαίνεις γιατί ένα έργο με διάρκεια ενός έτους, στην Κεφαλλονιά κρατάει 4-5 δηλ. περίπου όσο μια περίοδος του ΕΣΠΑ!

  7. εργολάβος εργολάβος εργολάβος εργολάβος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ???????????????????????????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου