Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΑΛΚΑΤΡΑΖ : ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ


Τον Νοέμβριο του 1969 ογδόντα εννέα Ινδιάνοι των ΗΠΑ κατέλαβαν το έρημο νησί Αλκατράζ διεκδικώντας πίσω την γή που τους έκλεψαν οι Λευκοί . Η κυβέρνηση τους εξεδίωξε βίαια τον Ιούνιο του 1971 αλλά αυτή η κινητοποίηση ήταν κομβικό σημείο στον αγώνα των ιθαγενών της Αμερικής και πυροδότησε πολλές παραπλήσιες δράσεις . Η κυβέρνηση αναγκάστηκε ( υπο το βάρος του πολιτικού κόστους ) να τους παραχωρήσει άλλα δικαιώματα .
Την δική μας γή μας την έκλεψαν οι ρωμιο-μπεν-λεβί-κοέν και είμαστε σε παρόμοια θέση με τους ιθαγενείς της Αμερικής . Υπάρχει μια θαυμάσια έρημη τοποθεσία σε στρατηγικό σημείο που μπορούμε να πάμε να καταλάβουμε και να απαιτήσουμε να την κάνουμε την ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΙΩΜΕΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ! Θα είναι ταυτόχρονα και τόπος οικολογικών καλλιεργειών και Ασκληπιείο ( βλέπε http://lofos.info/pythas/anaviosi.html ) .
Η τοποθεσία επαρκεί για την μόνιμη εγκατάσταση 89 ατόμων ( σημαδιακός αριθμός - όσοι και οι Ινδιάνοι ! ) . Το μήνυμα που θα στείλουμε με την δράση μας ( θα κάνει τον γύρο του κόσμου ) είναι μελετημένο και θα είναι μαχαίρι στην καρδιά της Νέας Τάξης . Αν υπάρχουν 89 πραγματικοί απόγονοι των αρχαίων σοφών και πολεμιστών , ιδού η ευκαιρία .
Αν δεν φανούμε ισάξιοι των Ινδιάνων , σε λίγο καιρό η τοποθεσία θα έχει γίνει HOT SPOT !!!
( πληροφορίες για την κατάληψη του Αλκατράζ : https://en.wikipedia.org/wiki/Occupation_of_Alcatraz )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου