Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Έρευνα με θέμα «Η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη και οι νέοι της Παλική

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
          [ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΣ]
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ                                 18 Αυγούστου 2016
                                                                                  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ι. Έρευνα με θέμα «Η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη και οι νέοι της Παλικής»
         Αυτήν την περίοδο με απόφαση του Εφορευτικού Συμβουλίου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης διενεργείται έρευνα, για να καταγράψουμε τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τις σκέψεις-προτάσεις των νέων της Παλικής, ηλικίας 20 – 35 ετών, σε σχέση πάντοτε με το βιβλίο και την Ιακωβάτειο, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια μόνιμη και σταθερή σχέση μεταξύ της Βιβλιοθήκης μας και των νέων της περιοχής μας.         
         Ήδη διακινείται σχετικό Ερωτηματολόγιο, με βάση το οποίο καλούνται οι νέοι του Ληξουριού αλλά και των χωριών της Παλικής να απαντήσουν σε 16 ερωτήσεις. Στη συνέχεια τα Ερωτηματολόγια συμπληρωμένα θα επιστραφούν στο γραφείο της Βιβλιοθήκης, για να κωδικοποιηθούν και να μελετηθούν οι απαντήσεις. Οι υπεύθυνες απαντήσεις των νέων θα μας δώσουν εκείνα τα στοιχεία, που θα μας βοηθήσουν να χαράξουμε την πολιτική μας για το βιβλίο σε σχέση με τους νέους της περιοχής μας.

         Το Ερωτηματολόγιο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το παραλάβουν από το ΚΕΠ Ληξουριού, το βιβλιοπωλείο «Happy House», την καφετέρια «Διόνυσος» και από το γραφείο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (9 π.μ. – 2 μ.μ.). Η επιστροφή των συμπληρωμένων Ερωτηματολογίων θα γίνεται στους χώρους παραλαβής (ΚΕΠ κ.λπ.) ή στο γραφείο της Βιβλιοθήκης. Επίσης, είμαστε σε επαφή με τους παρέδρους των χωριών για την παραλαβή Ερωτηματολογίων.
         Για κάθε διευκρίνιση μπορεί ο ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει με το γραφείο της Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο 26710-91325 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
         Ζητούμε τη βοήθεια όλων των νέων της Παλικής, τους οποίους και καλούμε να πάρουν μέρος στην έρευνά μας.

ΙΙ. Ευχαριστήριο
         Η Διευθύντρια και το Εφορευτικό Συμβούλιο  της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια το ζεύγος Άγγελου και Νικολέτας  Σταματελάτου από τους Σουλλάρους της Παλικής για την ευγενική τους χειρονομία να δωρίσουν στη Βιβλιοθήκη μας μια μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή  στη μνήμη των γονιών τους.
         Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους από συμπολίτες μας αποτελούν παράδειγμα για μίμηση και έχουν μεγαλύτερη αξία αυτήν την περίοδο, κατά την οποία όλοι βιώνουμε τις συνέπειες μιας πολυεπίπεδης - οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής, ανθρωπιστικής  –  κρίσης.
         Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.
                                              ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                                               ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου