Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

«ΕΡΩΦΙΛΗ». ΣΕ ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου ΑΙΧΜΗ, παρουσιάζει το αριστούργημα της Κρητικής λογοτεχνίας «ΕΡΩΦΙΛΗ».
 Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016 της Κεφαλονιάς φέρνει στο νησί τους μεγάλους ηθοποιούς Φωτεινή Φιλοσόφου και Γιάννη Νικολαϊδη.
Οι Κεφαλλονίτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν αξεπέραστες ερμηνείες σε μεγάλους ρόλους υπό την σκηνοθετική σφραγίδα του Γιάννη Νικολαϊδη. Την συγκλονιστική πρωταγωνίστρια Φωτεινή Φιλοσόφου στο ρόλο της Ερωφιλης, τον σπουδαίο τραγωδό Γιάννη Νικολαϊδη στον ρόλο του βασιλιά, και μαζί τους ως τριταγωνιστής ο Βασίλης Ασημακόπουλος στον ρόλο του γενναίου Πανάρετου, η Τζένη Οικονόμου ως Χρυσόνομη και ο Γιάννης Τσιώμου ως Καρπόφορος.
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης,  και ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης έχουν ανεβάσει το πολιτιστικό επίπεδο της Κεφαλλονιάς με σημαντικές παραστάσεις προβάλλοντας ότι καλύτερο και ποιοτικότερο. 

Πρέπει όλοι να παραβρεθούμε στην μεγάλη θεατρική παράσταση «Η ΕΡΩΦΙΛΗ» του Γ. Χορτάτση στηρίζοντας το έργο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.
Τετάρτη 24 Αυγούστου
ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος χώρος Α’ Δημοτκού Σχολείου ώρα: 9.00μμ. Θεατρική παράσταση «Η ΕΡΩΦΙΛΗ» του Γ. Χορτάτση, μια τραγωδία Έρω­τα, θανάτου και ηθικής στάσης, είναι μια σύγκρουση του ανθρώπου με την Εξουσία. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, δύο άνθρωποι γεμάτοι πάθος για τη ζωή, ορθώνουν ανάστημα και λένε όχι, φτάνουν και ξεπερνούν τα όρια και τους φραγμούς της σκληρής εξουσίας. Παίρνουν το δρόμο του έρωτα που απελπισμένα τους οδηγεί στο θάνατο. Σκηνοθεσία Γιάννης Νικολαϊδης, Σκηνικά Μιχάλης Αγγελάκης, Κοστούμια Όλγα Σχοινά, Μουσική Ανακρέων Παπαγεωργίου, Φωτισμοί Στέφανος Κεραμιδάς. Τους βασικούς ρόλους ερμηνεύουν: Στο ρόλο της Ερωφίλης η Φωτεινή Φιλοσόφου, Βασιλιάς Γιάννης Νικολαϊδης, Χρυσόνομη Τζένη Οικονόμου, Καρπόφορος Γιάννης Τσιώμου, Πανάρετος Βασίλης Ασημακόπουλος κ.α.
Πέμπτη 25 Αυγούστου
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ, ώρα: 9.00μμ. Θεατρική παράσταση. Η ΕΡΩΦΙΛΗ του Γ. Χορτάτση, μια τραγωδία Έρωτα, θανάτου και ηθικής στάσης, είναι μια σύγκρουση του ανθρώπου με την Εξουσία. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, δύο άνθρωποι γεμάτοι πάθος για τη ζωή, ορθώνουν ανάστημα και λένε όχι, φτάνουν και ξεπερνούν τα όρια και τους φραγμούς της σκληρής εξουσίας. Παίρνουν το δρόμο του έρωτα που απελπισμένα τους οδηγεί στο θάνατο. Σκηνοθεσία Γιάννης Νικολαϊδης, Σκηνικά Μιχάλης Αγγελάκης, Κοστούμια Όλγα Σχοινά, Μουσική Ανακρέων Παπαγεωργίου, Φωτισμοί Στέφανος Κεραμιδάς. Τους βασικούς ρόλους ερμηνεύουν: Στο ρόλο της Ερωφίλης η Φωτεινή Φιλοσόφου, Βασιλιάς Γιάννης Νικολαϊδης, Χρυσόνομη Τζένη Οικονόμου Καρπόφορος Γιάννης Τσιώμου, Πανάρετος Βασίλης Ασημακόπουλος κ.α.
Κεφαλονιά – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016
Προπώληση εισιτηρίων
– Αργοστόλι, Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος» τηλ. 2671025600
– Σάμη, Βιβλιοπωλείο «ΜΑΜΟΥΤΗ» τηλ. 2674022755
– Ληξούρι, Δημοτική Ενότητα Παλικής (Δημαρχείο) τηλ. 2671360952
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» τις εργάσιμες ημέρες & ώρες, στα τηλέφωνα 26710.25600 & 26710.25280

https://www.facebook.com/OrganismosEllenikouTheatrouAichme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου