Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΓΚΙΑΦΗ ΜΑΡΙΑ ,Βιογραφικό Σημείωμα


ΟΝΟΜΑ: ΓΚΙΑΦΗ ΜΑΡΙΑ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1969
ΚΑΤΟΙΚΙΑ: ΠΟΡΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Το 1986 αποφοίτησε από το 1ο  Λύκειο Αργοστολίου.Το 1988 Ολοκλήρωσε διετής φοίτηση στα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Οδοντοτεχνικής στην Αθήνα περνώντας με μεγάλη επιτυχία το Μάιο του 1988 στις εξετάσεις της σχολής ΚΕΛΕΣΟ –Biodent School η οποία είχε την έγκριση του AD International Limited London, England. Το 1989  παντρεύτηκε  στον Πόρο Κεφαλληνίας . Απέκτησε  δύο παιδιά και το 1993 μετανάστεψε στο Brooklyn της Νέας Υόρκης έως το 1996 όπου επέστρεψε και πάλι στην Κεφαλονιά.  Ο γάμος  της διάρκεσε μέχρι το 2000 .Μένει πλέον μόνιμα στον Πόρο έχοντας την επιμέλεια των παιδιών της και εργάζεται ανά τουριστική σεζόν  σε επιχειρήσεις της περιοχής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

1991:  ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ      ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ  
&    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ     ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

1996-1998: Γραμματειακή υποστήριξη, παρακολούθησης φακέλων έργων, τήρηση πρακτικών Δ.Σ. στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ   6ης   ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

1999-2002: Εργάστηκε υπεύθυνα στο Γραφείο Τουριστικών  Πληροφοριών του Δήμου ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ, εξυπηρετώντας συμφέροντα του Δήμου και των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη του τόπου μας.
 
                                              ΔΗΛΩΣΗ
Είμαι άτομο που με διακρίνει η προθυμία ,η ειλικρίνεια, η συνέπεια, η εντιμότητα, η συνεργασία και η εργατικότητα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα επικροτώ.
Δηλώνω την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ υποστηρίζοντας τον Μάρκο Κοτσιλίνη επειδή με ενδιαφέρει να δω στον τόπο που γεννήθηκα...μεγάλωσα…και ζω, την πρόοδο και την ανάπτυξη στην περιοχή μας!
Η << ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ >> για την Κεφαλονιά έχει οδηγό την εγγύηση που αποτελεί η όλη διαδρομή του Μάρκου Κοτσιλίνη στην Τοπικά Αυτοδιοίκηση. Ιδιαίτερα ο Δήμος Πυλαρέων αποτελεί ένα πρότυπο Δήμου με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, καθαριότητα, νοικοκυριό και σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες σε θέματα πολιτισμού, τουρισμού, κοινωνικών δομών, υπηρεσιών και έργων.
Οι αρχές που διέπουν τη δραστηριότητα του Μάρκου Κοτσιλίνη και τις επικροτώ είναι:        .
•    Η αξιοκρατία και όχι ο κομματισμός.
•    Η πραγματική πολιτική και όχι οι φανφάρες.
•    Η πολλή δουλειά και όχι οι υποσχέσεις και η ρουσφετολογία.
•    Η εντιμότητα και η διαφάνεια για τα οποία είναι περήφανος
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου