Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ



Η τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012 διεξάγεται σήμερα, με την εθνική μας να υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» τη Λετονία.
Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησε την πορεία της στον όμιλο η Εθνική Ελλάδος τον περασμένο Σεπτέμβρη. Στην πρεμιέρα δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και παρότι είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έμεινε στο 1-1 με τη Γεωργία εντός έδρας. Ωστόσο, η ισοπαλία της δεύτερης αγωνιστικής μέσα στη Κροατία, όπου είναι και ο μεγαλύτερος αντίπαλος για τη πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, δεν μπορεί να θεωρηθεί άσχημο αποτέλεσμα. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος στάθηκε καλά αμυντικά και κατάφερε να πάρει το 0-0 σχετικά εύκολα. Κρίση δημιουργήθηκε μετά το παιχνίδι, λόγω της αποχώρησης του Φάνη Γκέκα, που ήρθε σαν συνέχεια των επιλογών για «αντίο» από τους Αμανατίδη και Κυργιάκο και διάφορων δημοσιευμάτων για προβλήματα μεταξύ των παικτών. Τα πράγματα φαίνεται να έχουν ηρεμήσει τώρα, καθώς νέες απώλειες βαθμών θα είναι καταδικαστικές. Εκτός από τους προαναφερθέντες ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση ούτε τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος προπονήθηκε, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Αντίθετα, κάλεσε ξανά στην Εθνική τον Λυμπερόπουλο, ενώ για πρώτη φορά κλήθηκε ο Φετφατζίδης. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιλέξει πιθανότατα το 4-3-3. Πριν το ματς θα βραβευτεί ο Γιώργος Καραγκούνης που συμπληρώνει σήμερα 100 συμμετοχές με το εθνόσημο.
Μία νίκη σε δύο ματς ήταν ο απολογισμός των Λετονών για το μήνα Σεπτέμβριο σε ότι έχει να κάνει με την προκριματική σειρά του Euro 2012. Άπαντες στην ομάδα του Αλεξάντρ Στάρκοφς κατανοούν πως βρίσκονται σε ένα σχετικά δύσκολο όμιλο, με λίγες πιθανότητες πρόκρισης για αυτούς, όμως αισιοδοξούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αν μπορέσουν να πάρουν νίκες εκτός έδρας. Στη πρεμιέρα γνώρισαν ταπεινωτική ήττα εντός έδρας από την Κροατία με 3-0, καθώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλό τους. Τη δεύτερη αγωνιστική όμως έδειξαν χαρακτήρα και επικράτησαν 2-0 της Μάλτας εκτός έδρας, με τέρματα των Γκορκς και Βερπακόφσκις. Ο παίκτης του Εργοτέλη αναμένεται να ξεκινήσει βασικός και σήμερα, αφού παρότι τα χρόνια πέρασαν παραμένει ένας από τους καλύτερους παίκτες των Λετονών και σίγουρα η μεγαλύτερη απειλή για την Εθνική μας. Ο Στάρκοφς δεν αλλάζει εύκολα σύστημα, για αυτό αναμένεται να επιμείνει στο 4-4-2 και σήμερα.
Και  μην  ξεχνάμε  τους  νέους  στις 17.00 ΤΣΕΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,
Ενώ οι  άντρες στις 21.45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου