Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


FREE SUNBEDS IN POROS

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΞΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ,, ΛΟΓΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑς! ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΤΑΞΑ

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ,,ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΠΕΣΕ, ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕς,,
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΞΙΑ ΝΑ
ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΤΗς ΑΠΟΨΗς  ΣΑς! (Μόνο για έξι μέρες)
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟς  ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟΣ  ΔΙΑΛΟΓΟΣ  ΣΤΟ ΦΕΙς,
ΕΝΩ ΔΕΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
(ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ)

Gerasimos Valsamis Ποσώς με απασχολεί ο "τίτλος" του δικτάτορα για τον Ι. Μεταξά....Αφού, δεν ήταν μόνον οι "πάντες ετοιμοπόλεμοι", αλλά τα ΠΑΝΤΑ ήταν ετοιμοπόλεμα! Μην ξεχνάμε, ότι παρέλαβε το ΄36 μια χώρα ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ και μέσα σε 4 χρόνια την έκανε ΦΡΟΥΡΙΟ, από πολεμικό υλικό μέχρι το ανθρώπινο δυναμικό της!!! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ "ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ! Έτσι, η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΗ της, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, τι εστί ΑΜΥΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ. Αν ήταν "ξυπόλητη στ΄αγκάθια" δεν θα είχε γραφτεί η ΕΠΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΄40-41! Αν ήταν κι αυτός (Ι. Μεταξάς) ένας ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ (όπως οι σημερινοί κυβερνητικοί "υπάλληλοι" του ΄Δ Ραιχ) τότε ΔΙΚΑΙΩΣ θα τον ονομάζαμε κι αυτόν ΠΡΟΔΟΤΗ! Κι όμως, ένας Δικτάτορας έμελλε να σηκώσει ΑΝΑΣΤΗΜΑ στις ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΞΟΝΑ. Σε αυτές τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ που ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ κάθε μορφή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ των "ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ" εταίρων σε λίγες ώρες....! Η τότε ΕΣΣΔ και όλος ο ΚΟΣΜΟΣ αναγνώρισαν την Ελληνική αντίσταση στον ΑΞΟΝΑ, αφού αυτή έμελλε να καθυστερήσει την ΟΛΙΚΗ επικράτηση του και να δώσει όχι ΜΟΝΟ την ευκαιρία ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ, αλλά κάτι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο σημαντικό. Το πνεύμα του ότι "αφού οι Έλληνες μια χούφτα έθνος, μπόρεσαν να γονατίσουν επί εξάμηνο τον Άξονα, ΜΠΟΡΟΎΜΕ κι εμείς". Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. Τότε στις Θερμοπύλες, μετά στον Μαραθώνα και το ΄40 στα βουνά της Ηπείρου και στα Οχυρά της Μακεδονίας, η ΕΛΛΑΔΑ σταμάτησε ΜΟΝΗ της, ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ της τις ΟΡΔΕΣ των ΒΑΡΒΑΡΩΝ, σώζοντας ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Nick Canellos Ηταν Κεφαλλονιτης δεν χπειαξοταν δημοψιφισμα.
Haris Alexandratos Το επισκέφτηκα με τον πατέρα μου περίπου το 1985, κατοικούνταν από άμεση απόγονο του αλλά δεν θυμάμαι την συγγένεια!
Τί κάνει Ἑλένη Παπαφλωράτου; Δεν έχω κατέβει από το καλοκαίρι. Ίσως καταφέρω μέσα στο Νοέμβρη. Καλά είμαι, πολλά φιλιά κι από Κασσιανή!
Γιωργος Γκιαφης ENHMEΡΩΤΙΚΑ ΑΝΟΙΞΗ ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΡΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ,ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ (ΣΟΥΛΗ) ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗς ΤΟ 1953,,ΗΤΑΝΟ ΜΟΝΟΣ ,ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗς ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ!
Γιωργος Γκιαφης ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,,ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ
Γιωργος Γκιαφης KAI MIA ETIKETA ME AΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ  http://porosvress.blogspot.gr/.../%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE...

kefalonia,κεφαλονια,πορος,επαγγελματα,αρχαια,ομηρικη ιθακη
POROSVRESS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ ΠΟΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου