Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Κεφαλονιά! Σεμινάριο Αναπαλαίωσης χωρίς αφαίρεση λούστρων!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΜΩΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!Φωτογραφία του χρήστη Coloristas - Autentico Stockist.
Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διενέργεια ενός ξεχωριστού και δημιουργικού 3ωρου σεμιναρίου αναπαλαίωσης ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ των παλιών λούστρων με τα ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ χρώματα κιμωλίας!

Συγκεκριμένα το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 17.00-20.00 θα βρεθούμε στο Mouikis Hotel (Βύρωνος 3, Αργοστόλι) και μέσα σε ένα και μόνο 3ωρο, θα παρουσιάσουμε πρωτοποριακές μεθόδους αναπαλαίωσης/μεταμόρφωσης επίπλων, έτσι ώστε μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση με ανανεωμένη διάθεση να μεταμορφώσουν τα πάντα στο χώρο τους! 

Μέσα σε ΕΝΑ και μόνο 3ωρο σεμινάριο, και με μοναδικά όπλα, τα πινέλα στα χέρια και τη φαντασία τους, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στις τεχνικές και τα μυστικά της αναπαλαίωσης με τα πρωτοποριακά χρώματα της Autentico που έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζονται ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ των παλιών λούστρων και κυρίως ΑΟΣΜΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ, ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ! Ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, διχρωμίες, παλαίωση, δημιουργία ανάγλυφων διακοσμητικών και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο εντατικό αυτό 3ωρο, το οποίο θα τους κάνει ικανούς να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τα πάντα!!!

Αν είστε από αυτούς που θέλουν να ανανεώσουν το χώρο τους αλλά το κόστος, τους φαίνεται απαγορευτικό ή αν σας φαίνεται «βουνό» να τρίβετε με τις ώρες τα λούστρα από τα παλιά σας έπιπλα…
Αν είστε από αυτούς που η αποθήκη τους κρύβει θαύματα, γιατί εκείνες οι κλασσικές αντίκες της γιαγιάς (αν και πολυαγαπημένες) δεν ταίριαζαν καθόλου στο μοντέρνο σπίτι και έχουν καταχωνιαστεί ξεχασμένες… ή αν απλώς σας αρέσει να δημιουργείτε και μέχρι τώρα δεν ξέρατε το πώς, ήρθε η ώρα να μάθετε!
Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή καλλιτεχνική «φλέβα», γι’ αυτό μην το σκέφτεστε άλλο και κρατήστε άμεσα τη θέση σας! Ο αριθμός συμμετοχών είναι πολύ περιορισμένος!
* Οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν μαζί τους εξτρά και ένα μικρό ξύλινο αντικείμενο (π.χ. κορνίζα, δίσκος κ.α.) το οποίο θα επιμεληθούν επίσης κατά τη διάρκεια του 3ωρου. Αυτό είναι κάτι προεραιτικό και το αντικείμενο θα πρέπει να είναι μικρό.

Σας περιμένουμε, γιατί πλέον η Τέχνη έγινε για Όλους!!

Υπεύθυνη σεμιναρίου: Τόνια Νικολαΐδη
Αξία συμμετοχής: 40€ (στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά εκμάθησης - χρώματα, πινέλα, κεριά, ξύλινες τάβλες κ.τ.λ.)
Επικοινωνία και κρατήσεις στα: 6998128080 / 2109766821 / coloristasart@gmail.com / www.coloristasart.gr

Λίγα λόγια για τα μαγικά αυτά χρώματα:
Τα χρώματα κιμωλίας της Autentico έχουν πιστοποιηθεί ως οικολογικά και ασφαλή βάσει της αυστηρής Ευρωπαϊκής (ΕΝ71-3) και Αμερικάνικης νομοθεσίας!
Το ποσοστό περιεκτικότητας τους σε κιμωλία 35% (περισσότερο από κάθε άλλης εταιρείας) τους δίνει υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα και τα καθιστά τα πιο οικολογικά, ποιοτικά και αυθεντικά χρώματα κιμωλίας της αγοράς!
Είναι κατάλληλα για να βάψουν σχεδόν κάθε υλικό (ξύλο, λάκα, μελαμίνη, πλαστικό, μέταλλο, γυαλί κτλ), είναι πολύ φιλικά προς τον άπειρο χρήστη, διατίθενται σε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, σε σειρές ελαφρώς γυαλιστερές και αδιάβροχες με UV φίλτρα, και με μία ατελείωτη σειρά χρωματιστών κεριών και συμπληρωματικών προϊόντων υπόσχονται να σας συναρπάσουν!!


Κεφαλονιά! Σεμινάριο Αναπαλαίωσης χωρίς αφαίρεση λούστρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου