Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΣΟ! ΕΝΟΨΙΝ ΣΕΖΟΝ

 Άσσος ξέχωρα αν εμείς οι γεννημένοι εκεί τη συνηθίσαμε σαν φυσική ομορφιά, είναι ένας πραγματικά ονειρεμένος, ή Παραδεισένιος καλύτερα τόπος που απλόχερα χάρισε η φύση στο νησί μας μα και συνάμα σε όλη την Ελλάδα.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα ενός φίλου που φιλοξένησα, κρεμασμένου κυριολεκτικά από το παράθυρο του αυτοκινήτου του να απολαμβάνει το τοπίο που για πρώτη φορά έβλεπε και να μου λέει σα χαμένος:
Τι ωραίο μέρος είναι το χωριό σου ρε μ@@@@@!!!!
Έτσι ακριβώς εκφράστηκε ένας νέος που σε αυτή την ηλικία μόνο τα τοπία δε κοιτάγαμε, (άλλα ωραία μας ενδιέφεραν), χα χα χα.
Δυστυχώς τέτοια μέρη που ομολογουμένως σπανίζουν χρειάζονται προσοχή ακόμα και εκεί που θα πατήσει το πόδι μας για να μη τα “τσαλακώσουμε”.
Όπως μας συμπεριφέρθηκε η φύση απαιτεί να συμπεριφερθούμε και εμείς, διαφορετικά μας γύρισε τη πλάτη. Κανόνας απαράβατος που τη σημερινή εποχή παραβιάζεται κατά κόρον.
Το τι ακριβώς φταίει το γνωρίζουν και οι κρατικές υπηρεσίες (κατάσταση γενικώς ανεξέλεγκτη έκπαλαι κατ΄ εμέ, το γιατί στην κρίση σας), μα όμως και οι πολίτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
Προσωπική μου άποψη:
Αν δεν αλλάξει θεαματικά κάτι η Άσσος θα αυτοκαταστραφεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ευχή μου:
Το παραπάνω συμπεράσματα να είναι μεγάλα λόγια μικρού ανδρός.
Ρόκκος Σπύρος.
Υ.Γ.

Να σας παραθέσω και μια φωτό απόδειξη στο ότι οι Ασσιώτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών:
Καλώς ή κακώς το περασμένο καλοκαίρι ο Δήμος ή η κτηματική υπηρεσία αφαίρεσε τις παρανομίες επί της παραλίας της Άσσου και αμέσως σχεδόν άγνωστος πολίτης (μπορεί να ήμουν και εγώ), παρανομώντας αντικατέστησε τη καταστραφείσα κλίμακα με άλλη για να κατεβαίνει σαν άρχοντας και όχι σα κατσίκα να κάνει το μπάνιο του!
Με τέτοιους πολίτες τί να πρωτοπρολάβει και η διοικούσα αρχή? Κά κα κα κα.

Πέρσι η δημοτική αρχή με εντολή της Κτηματικής υπηρεσίας και κατόπιν καταγγελίας δημότη, γκρέμισαν ένα σημείο του τοιχίου στον κόλπο της Ασσου εκεί που είναι οι κα....
KEFALONIAPRESS.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου