Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας ρίχνει γέφυρες συνεργασίας με την "Επτανησιακή Αναγέννηση"


Ο κύριος Χρ. Μπούκας Γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, αφουγκραζόμενος το αίσθημα των μελών του κυβερνώντος κόμματος στο νησί και βλέποντας τη δυναμική που έχει αναπτύξει ο συνδυασμός "Επτανησιακή Αναγέννηση" υπό τους κυρίους Καλούδη - Φόρτε στους πολίτες των Επτανήσων την ίδια στιγμή που το κομματικό ψηφοδέλτιο
υπό τον κύριο Μπεριάτο δείχνει να καταρρακώνεται, αναλαμβάνει ρόλο διαμεσολαβητή προκειμένου να επέλθει συνεννόηση μεταξύ των δυο πλευρών με απώτερο στόχο να αποφευχθεί η διαφαινόμενη πανωλεθρία του κινήματος στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του στο corfupress τις οποίες παραθέτουμε αυτούσιες.
Ερ.: Θα καλέσετε δηλαδή τον κ. Καλούδη προκειμένου να μιλήσετε και μαζί τους;
- ΧΡ. ΜΠΟΥΚΑΣ: "Αυτό... Πρέπει να έρθω σε επαφή με τον κ. Μπεριάτο και αν υπάρχει τέτοια προοπτική, θα το κάνω και εκεί. Εγώ δηλαδή πιστεύω ότι οι δυνάμεις που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα τι δρόμους πήραν -και ο καθένας έχει αυτό το δικαίωμα, παρόλο που λέω ότι οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ είναι συγκεκριμένες μέχρι σήμερα-, εάν και εφόσον η παράταξη του κ. Μπεριάτου συμφωνήσει, να το κάνω και αυτό γιατί είναι απόλυτη πολιτική η ανάγκη. Μέχρι τώρα, ο καθένας κοιτάζει την πολιτική της παράταξής του. Αυτό είναι σωστό και μέχρις ενός σημείου λογικό. Εγώ είμαι εδώ περισσότερο για να δω ενιαίες πολιτικές. Δηλαδή, αν δύο παρατάξεις που προέρχονται από το χώρο μας, αν υπάρξει μία σύγκλιση, γιατί να μην το κάνω; Προσοχή λίγο: αυτό θα το κάνω με κάθε διακριτικότητα και, στο νου μου, σε καμία δύναμη και το ομολογώ εκ βάθους ψυχής, δεν έχω σκοπό να υπονομεύσω κάποιον ή να εκθέσω κάποιον."
Την ίδια στιγμή στην αντίπερα όχθη βρίσκονται κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλονιά όπως ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου που φαίνεται να ζήτησαν σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο Αργοστόλι παρουσία και εκπροσώπου του κόμματος από την Αθήνα,τη διαγραφή Φορτε και όλων όσων θα μπουν στο ψηφοδέλτιό του. Έφτασαν δε στο σημείο να κατηγορήσουν το νεοεκλεγέντα γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κύριο Καρχιμάκη ως φιλικά προσκείμενο στο Φόρτε...
Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η πρώτη περιγράφει τη σύνθεση η δε δεύτερη την αποσύνθεση και την παρακμή. Ανεξαρτήτως ποια φωνή θα επικρατήσει, αυτή της σύγκλισης η αυτή της σύγκρουσης και ειδικά μετά τις κινήσεις Μπούκα που αφορούν τη συνάντηση Αυλωνίτη-Σαρλή για το Δήμο της Κέρκυρας ,οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ Ιονίων αναμένονται ραγδαίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου