Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

Travel alert issued for U.S. citizens in Europe

Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά

(CNN) - Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέδωσε γενική προειδοποίηση ταξιδίου για τους Αμερικανούς στην Ευρώπη την Κυριακή, εν μέσω ανησυχιών ότι η Αλ Κάιντα ή το σχετικό σχέδιο ομάδες επιθέσεις παρόμοιες με τη σφαγή 2008 στην ινδική πόλη της Βομβάη.
"Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να γνωρίζει το περιβάλλον τους και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία τους όταν ταξιδεύουν," η ανακοίνωση από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. "Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους ευρωπαίους συμμάχους μας για την απειλή της διεθνούς τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης της Αλ Κάιντα."
Η συμβουλευτική δεν έχει σκοπό να πει Αμερικανούς να αποφύγουν ταξίδια αλλά και να "προφυλάξεις κοινής λογικής" σε περίπτωση προβλήματος, ο υφυπουργός Εξωτερικών των Patrick Kennedy δήλωσε σε δημοσιογράφους την Κυριακή.
"Αν δουν αφύλακτο συσκευασίες ή ακούσει δυνατούς θορύβους ή να δείτε κάτι αρχίζει να συμβαίνει ότι θα πρέπει να προχωρήσει γρήγορα μακριά από αυτούς», είπε. Η προειδοποίηση που τους ζητεί να είναι προσεκτικοί σε δημόσιους χώρους, όπως τα τουριστικά αξιοθέατα και τα αεροδρόμια ή οδηγώντας μέσα μαζικής μεταφοράς, και οι Αμερικανοί πρέπει να γνωρίζουν τον τρόπο επικοινωνίας με την Πρεσβεία των ΗΠΑ και να δηλώσετε τα σχέδια ταξιδιού τους εκεί, είπε.
Επιπλέον, χιλιάδες αμερικανικά στρατεύματα που εδρεύουν στη Γερμανία είχαν τεθεί υπό απαγόρευση της κυκλοφορίας την Παρασκευή το βράδυ και δόθηκε εντολή να μην φορούν τις στολές τους από τη βάση, σύμφωνα με μια σειρά που λαμβάνονται από το CNN.Video: Οι ΗΠΑ προειδοποίηση: Μείνετε συναγερμού στην ΕυρώπηΒίντεο: Πιθανή απειλή της τρομοκρατίαςVideo: Fuentes: Ταξίδια συμβουλευτικών «παράλογα»Σχετικά θέματα!!!  


ΓΕΝΙΚΑ  Η  ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ  ΖΟΥΜΕ  ΣΕ  ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ  ΤΡΟΜΟΥ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου