Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Σπύρος Παγώνης: ''Γιατί κατεβαίνω με τον Γ. Καλούδη''

Γιος  των   γνωστών  μας  στον Πόρο   γεράσιμου, και Ευδοξίας!!!

ΠΑΓΩΝΗΣ  ΣΠΥΡΟΣ

"Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες χαμένες ευκαιρίες"
Τα νησιά μας έχουν  ανάγκη από μία νέα δυναμική, που θα τους επιτρέψει να κάνουν το δικό τους άλμα στο μέλλον, να δημιουργήσουν τη δική τους σύγχρονη ταυτότητα, να αναδειχθούν σε πόλο έλξης.
Ο συνδυασμός ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Καλούδη και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς τον Μάκη Φόρτε αποτελεί την μοναδική μη κομματική υποψηφιότητα στη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Οι επικεφαλής του συνδυασμού καθώς και τα άτομα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο είναι άνθρωποι της «αυτοδιοίκησης» με παράλληλες διαδρομές και εμπειρίες που αποτελούν εγγύηση για την επόμενη μέρα των Επτανήσων. Η κίνηση αυτή αποτελείται από νέους και έμπειρους  ανθρώπους που έχουν όρεξη και θέληση για δουλειά. Συσπειρώνει ανθρώπους έτοιμους για ρήξεις, αλλαγές και ανατροπές. Ενώνει τις δυνάμεις του Πολιτισμού και της Παιδείας, για να ταιριάξει την παράδοση με το παρόν και το μέλλον.
Σ’ αυτόν τον συνδυασμό συμμετέχω και εγώ ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς στις προσεχείς εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, εκτιμώντας ότι ήλθε η ώρα να κάνουμε επίθεση στο μέλλον, μία επίθεση που έχουν ανάγκη αυτήν την εποχή τα Νησιά μας αλλά και η Κεφαλονιά ειδικότερα.
Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι η μόνη εγγύηση για τη νίκη στον αγώνα που εξελίσσεται, γιατί είμαστε και το εννοούμε η ναυαρχίδα της αλλαγής.
Είμαστε αυτοί που μπορούμε να δώσουμε στον απογοητευμένο Επτανήσιο ένα όραμα, που θα τον κάνει να παραμείνει στα νησιά μας και να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο.
Είμαστε αυτοί που θα τον κάνουμε να νιώσει ξανά περήφανος για τον τόπο διαμονής του και για τον Επτανησιακό του χαρακτήρα και πολιτισμό.
Είμαστε αυτοί που μπορούμε να παλέψουμε τα προβλήματα που τον ταλανίζουν χρόνια, μακριά  από κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις.
Είμαστε αυτοί που μπορούμε να μετατρέψουμε την Περιφέρειά μας από πρωταθλήτρια στην ανεργία, σε πρότυπο οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.
Είμαστε πάνω απ’ όλα Επτανήσιοι και θέλουμε να δημιουργήσουμε μια Περιφέρεια πρότυπο, ένα  σύμπλεγμα σύγχρονο, ζωντανό και δυναμικό.
Το όραμα αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα χωρίς τη συμμετοχή του πολίτη. Ελάτε όλοι μαζί να τινάξουμε τις σκόνες από πάνω μας και να προχωρήσουμε μπροστά, να ξανάρθει το χαμόγελο στα χείλη μας και να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον μας.
Κι αν αναρωτιέσαι γιατί να μας εμπιστευτείς, η απάντηση είναι απλή:
-Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες χαμένες ευκαιρίες.
-Οι καιροί δεν είναι κατάλληλοι για πειραματισμούς.
-Έχει χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος.
-Οι καλές προθέσεις από μόνες τους, δεν αρκούν.
-Επιβάλλεται να γυρίσουμε σελίδα.
Και εμείς είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε τη σελίδα και να υπερνικήσουμε το χαμένο χρόνο και τις ατελέσφορες προσπάθειες του παρελθόντος, με δυναμική και μεράκι, με γνώμονα την Επτανήσια και τον Επτανήσιο.
Σε καλώ λοιπόν να γίνεις αρωγός αυτής της προσπάθειας με την ψήφο σου, αλλά και μετά τις 7 Νοέμβρη μένοντας ενεργός πολίτης, και βοηθώντας μας να κάνουμε πράξη αυτό που όλοι ονειρευόμαστε για τα νησιά μας.

Σπύρος Παγώνης
Καθηγητής Φυσικής
Αντιδήμαρχος Δήμου Παλικής




Γεννήθηκε το 1970 στην Κεφαλονιά και είναι παντρεμένος.
Σπούδασε Φυσική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας 
και κατέχει Master στη Φυσική Περιβάλλοντος.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Καθηγητής σε σχολεία στη Κεφαλονιά 
και σήμερα διδάσκει στο Γυμνάσιο Αγίας Θέκλης.
Δραστηριοποιήθηκε στα φοιτητικά του χρόνια στην ΠΑΣΠ και μετέπειτα
στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής 
και Αναπληρωτής Γραμματέας από το 1997 έως το 2002.
Το 2006 εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Παλικής 
και μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου.

Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τους γονείς του ., εποχικοί κάτοικοι του χωριού μας 
Ευδοξίας και Γεράσιμου, και καλό θα ήταν η στήριξή του από το  χωριό μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου