Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΓΕΝΝΗΣΗ , ΑΠΑΝΤΑ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ “ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΛΑΣΚΩΒΙΤΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΩΝ.

Αστείες και συκοφαντικές  οι δηλώσεις ΠΛΑΣΚΩΒΙΤΗ, που χαρακτηρίζουν διασπαστή τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΟΥΔΗ επειδή δεν τον επέλεξε το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
 Μια γνώμη πρέπει να είναι αποτέλεσμα  σκέψης και όχι υποκατάστατο της.
 Να μας εξηγήσει ο κύριος Πλασκωβίτης τι ισχύει για τον κύριο ΜΠΕΡΙΑΤΟ τον οποίο  ούτε η Ν.Ε.  ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Κέρκυρας τον

επέλεξε αλλά και του κόμματος δεν  ήταν η πρώτη επιλογή.
Κύριε ΠΛΑΣΚΩΒΙΤΗ, αντί να αναλώνεστε σε δηλώσεις  οι οποίες μόνο κακό  προκαλούν  στην δημοκρατική παράταξη των Επτανήσων και επιπλέον προσβάλουν την νεολαία της, είχατε υποχρέωση να υπερασπιστείτε τις ανάγκες και τα όνειρα των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων και όχι κομματικών στελεχών  που βρίσκονταν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά στα γραφεία τους στην ΑΘΗΝΑ.
Τι είναι πιο σημαντικό για εσάς η λαϊκή εντολή ή η κομματική πειθαρχία την οποία  κάποιοι «μη διασπαστές, μισθοφόροι» όποτε θέλουν την θυμούνται?
Αναρωτιέμαι  ποια είναι  η θέση σας για το νοσοκομείο.  Για το γήπεδο που δεν έχουμε και η ομάδα μας παίζει στην ΠΑΤΡΑ.  Για το δικαστικό μέγαρο που δεν τελειώνει. Για το έργο των φυλακών που δεν ξεκινάει ποτέ. Για τους άθλιους  δρόμους.  Για τα τσαντίρια του αεροδρομίου. Για τους Αγρινιώτες που ήρθαν να πάρουν 2 εκ. EURO από την επιδότηση των Κερκυραίων.  Για τα λιμάνια του Αγίου Στεφάνου και της Αστρακερής.  Για τις ανεμογεννήτριες των οικονομικών συμφερόντων  από τον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών μέχρι τους Οθωνούς ???
Κύριε Πλασκωβίτη για να το πω απλά, η Περιφέρεια Ιονίων  Νήσων  είναι πολύ μεγάλο  έργο για να είναι απευθείας ανάθεση. Θα σταματήσω εδώ ελπίζοντας ότι και εσείς θα σεβαστείτε την επιθυμία του κύριου ΜΠΕΡΙΑΤΟΥ για έναν αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα.
Κλείνοντας  θα ήθελα να αναφερθώ στο ιστορικό  ψήφισμα  του Εθνικού Συμβουλίου (Κορυσχάδες 27/05/44) και συγκεκριμένα στο άρθρο 2, με το οποίο ταυτιζόμαστε  εμείς οι νέοι αλλά και όλοι όσοι  συμμετέχουμε στον προεκλογικό αγώνα με τον Γιώργο Καλούδη  και τον Μάκη Φόρτε και το οποίο ίσως σας σας φανεί χρήσιμο.
«Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό και ασκούνται από το λαό. Η Αυτοδιοίκηση και η λαϊκή Δικαιοσύνη είναι θεμελιώδεις θεσμοί του δημοσίου βίου των Ελλήνων.»



ΣΠΥΡΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ

Ξενοδοχοϋπάλληλος - συνδικαλιστής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΟΥΔΗ και την ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ,
μέλος της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.ΝΕ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου