Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ

Με «αντάρτη» το ΠΑΣΟΚ στην Π. Ιονίων Νήσων

ανάρτηση  16 /09

Ο Γιώργος Καλούδης θα είναι οριστικά υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Π. Ιονίων Νήσων.

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να έχει ήδη ανακοινώσει ως δικό του υποψήφιο τον Η. Μπεριάτο, ωστόσο το μέλος του εθνικού συμβουλιού του κόμματος ετοιμάζει τη δική του κάθοδο στις Περιφερειακές εκλογές.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει μάλιστα :

«Διαπιστώθηκε ότι ακόμη και σήμερα το μακρύ χέρι του αθηνοκεντρικού πολιτικού συστήματος επιβάλλει ερήμην του λαού, κόντρα στις επιθυμίες των πολιτών, τους αρεστούς του, υποτάσσοντας τις ζωντανές δυνάμεις των νησιών μας. Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι δεν πρέπει να επιβάλλονται από την Αθήνα αλλά να είναι λαογέννητοι. »
ΚΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ  ΠΕΡΙΜΑΖΕΜΑ


Στην Κέρκυρα ο Πρωθυπουργός την Κυριακή !!
papand_seb.jpg
 Τι τρέχει με την υποψηφιότητα Μπεριάτου;;;
 
 
Την πεποίθησή του ότι τοΠΑΣΟΚ θα επικρατήσει τουλάχιστον σε 8 περιφέρειες της χώρας εξέφρασε σήμερα το μεσημέρι ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης, κατά τη διάρκεια γεύματος με δημοσιογράφους. 
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν προσδιόρισε ποιες θα είναι αυτές αλλά εμφανίστηκε αισίόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου. 

Αναφερόμενος στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την υποψηφιότητα 
Καλούδηστην περιφέρεια Ιόνιων Νήσων(http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8065), δήλωσε ότι θα λυθεί πολύ σύντομα, ανακοινώνοντας  την επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου την Κυριακή στην Κέρκυρα. 

Παράλληλα ο κ. Καρχιμάκης αναφέρθηκε και στη μεγάλη κινητοποίηση υπουργών, στην οποία προχωρά το ΠΑΣΟΚ, με στόχο τη συσπείρωση των οπαδών του ΠΑΣΟΚ ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. 

Πιο συγκεκριμένα
ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τηλέμαχος Χυτήρης το Ιόνιο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου