Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Γεράσιμος Καππάτος Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Αριστερή Κίνηση Ιονίου



Στο ίδιο έργο θεατές
Έτσι αγαπητοί Κεφαλονίτες θα λέγεται το νέο έργο που θα γυριστεί τις επόμενες μέρες μέχρι τις 7 Νοέμβρη.
Στον κεντρικό ρόλο ηθοποιοί πρώην δήμαρχοι που αρνούνται όμως να παίξουν την πράξη διάλογο για τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν και φόρτωσαν στην υπερήφανη Κεφαλονιά επειδή έκανε το λάθος και τους εμπιστεύθηκε. Εδώ βεβαίως και οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους. Η μη συμμετοχή σε δημόσιο διάλογο δύο-τριών δημοσιογράφων, για προσωπικούς λόγους φαντάζομαι (συγνώμη δεν τρώω αυγά ή μάλλον ποτέ δεν έκανα τα αυγά ομελέτα) με απόλυτο σεβασμό στα πρόσωπα και στους θεσμούς, διότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν διασφαλίζεται ο πλουραλισμός της δημόσιας συζήτησης.
Στη δεύτερη πράξη του έργου πατέρες της εργατικής τάξης (των εργαζόμενων μητέρων, της νεολαίας, των συνταξιούχων, των φοιτητών, των σπουδαστών, των χωρισμένων γυναικών, των ανθρακωρύχων της Σοβιετικής Ένωσης κλπ) ανακαλύπτουν ότι για τα κακά της μοίρας μας φταίνε οι δυνάμεις του Μάαστριχτ, των μονοπωλίων, των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής ένωσης, του ΝΑΤΟ και της καθολικής εκκλησίας κλπ. Αλήθεια σύντροφοι ξέρουμε καλά ότι καθρέφτη στον Περισσό δεν έχετε, τουλάχιστον αφήστε μας να ζούμε με ένα όνειρο, την ημέρα της αυτοκριτικής σας.
Τίποτε άλλο και συγνώμη που έστω και για λίγο ασχοληθήκαμε μαζί σας, αναγκαστήκαμε όμως διότι ανήκετε και εσείς στο ίδιο έργο θεατές. Κομπάρσοι του έργου δεν υπάρχουν. Χάθηκαν στα κόμματα του κρατισμού, της δημόσιας διοίκησης και της άξιας αντιπολίτευσής τους. Ραντεβού για debate τις επόμενες ή μεθεπόμενες εκλογές....

Γεράσιμος Καππάτος
Υπ. Αντιπεριφερειάρχης
Αριστερή Κίνηση Ιονίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου