Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΝΕ ΠΑΣΟΚ προς μέλη: Δώστε τα όλα για Κοτσιλίνη και Μπεριάτο

ΠΗΓΗ  KEFALONIAPRESS.GR

 "Αυθόρμητη κομματική πειθαρχία"
  •  ΠΑΣΟΚ
  • ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
 
Με την συμμετοχή του Μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μιχάλη Κίτρου πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου Συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής, στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Αργοστόλι. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Βουλευτής του Νομού Σπύρος Μοσχόπουλος, ο πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης Αλέκος Καλαφάτης, ο Νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μάρκος Κοτσιλίνης και άλλα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το Νομό μας.
Θέμα συζήτησης οι Δημοτικές και οι Περιφερειακές εκλογές και η όσο το δυνατό καλύτερη οργάνωση κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Στην  συνεδρίαση αναπτύχθηκε το πολιτικό πλαίσιο και οι νέες σημαντικές αρμοδιότητες και προοπτικές της Δημοτικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης με τον νέο Αυτοδιοικητικό Χάρτη που απορρέει από το νέο νομοσχέδιο το γνωστό σε όλους «Καλλικράτη».
 Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι:
Οι εκλογές θα πρέπει να διεξαχθούν  σε ένα κλίμα ήθους ευπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού, όπως επιβάλλεται από την ιστορία μας, τους νέους κανόνες διαφάνειας και την εκλογική νομοθεσία και
Οι νέοι θεσμοί που δημιουργούνται χρειάζονται ανθρώπους, με εμπειρία, γνώση, μεράκι, πίστη σε αυτούς τους θεσμούς και όραμα. Άνθρωποι που να έχουν υπηρετήσει με εντιμότητα και συνέπεια στα κοινά. Έτσι  θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες αρμοδιότητες, ευθύνες και προκλήσεις της νέας εποχής.
Με αυτά τα κριτήρια αποφασίστηκε ομόφωνα  από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Πρόεδρο του  Γιώργο Α. Παπανδρέου να υποστηριχθούν ως επικεφαλής στα ψηφοδέλτια της Περιφερειακής  και της  Δημοτικής  Αυτοδιοίκησης, δύο αξιόλογα στελέχη, δύο Κεφαλλονίτες  εγνωσμένου κύρους, με σαφή και αναγνωρισμένη υπεροπλία, έναντι των άλλων υποψηφίων στην Περιφέρεια και στον Δήμο, ο Ηλίας Μπεριάτος και ο Μάρκος Κοτσιλίνης.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης διατυπώθηκαν προτάσεις και απόψεις από όλους για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία της οργάνωσης.
Είναι γνωστό σε κάθε συμπολίτη μας ότι οι θεσμοί αποκέντρωσης, αυτοδιοίκησης και λαϊκής συμμετοχής, είναι ο βασικός κορμός της ιδεολογίας και της πολιτικής ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Είναι γνωστό ότι οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην αυτοδιοίκηση και η δημιουργία θεσμών (Αναπτυξιακοί Σύνδεσμοι, Συμβούλια Περιοχής, Αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, Καποδίστριας κ.α.) που καταξιώθηκαν  στην συνείδηση του λαού μας, είναι δημιουργήματα της πολιτικής ΠΑ.ΣΟ.Κ. 
Είναι γνωστό ακόμη, ότι κάποιοι ενώ δεν συμφωνούν ούτε ψήφισαν εντούτοις προβάλλουν σήμερα αυτές τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Είναι και αυτό ένα δείγμα της συνέπειας τους.  
                Σε αυτή την δύσκολη χρονική συγκυρία, στην αιχμή της οικονομικής κρίσης, σε μια περίοδο που τα οικονομικά μέτρα, τα οποία είναι αναγκασμένη να πάρει η κυβέρνηση για να αποφύγει την πτώχευση και τα συνακόλουθα της και να βγει η χώρα μας από την κρίση, που οδήγησε η αλόγιστη πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ άλλοτε, συσπείρωση, ενότητα και αγώνας.
Καλούνται όλα τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι μας να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους.
 Καλούμε την κοινωνία των νησιών μας να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα που δεν έχει χρώμα, αλλά μοναδικό σκοπό και στόχο να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις  πολιτικής, κοινωνικής,  και αναπτυξιακής δράσης για τον Νομό και την Περιφέρειά μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός των Νησιών μας για άλλη μια φορά θα ανταποκριθεί.
 
Γραφείο Τύπου
Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς - Ιθάκης
ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΟΡΑΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ  ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου