Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»



Ανακοίνωση, με την οποία ο συνδυασμός «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» απαντάει στους συνδυασμούς των κ. Μπεριάτου, Καλούδη και Σπύρου, εκδόθηκε την Τρίτη (05/10). Το περιεχόμενό της έχει ως εξής:
«Την ώρα που ο εργαζόμενος λαός και η Νεολαία υποφέρουν από την αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οι δύο υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κκ. Μπεριάτος και Καλούδης, στον προφορικό και γραπτό τους λόγο θέτουν ως προτεραιότητές τους τη διαμόρφωση «επτανησιακής συνείδησης» και τη «συνοχή της περιφέρειας». Ανάλογες θέσεις έχει και ο συνδυασμός του κ. Σπύρου που στηρίζεται από τη ΝΔ. Καταρχήν, η συνοχή της περιφέρειας υπονομεύθηκε πρώτα και κύρια από την πολιτική που εφάρμοσαν τα κόμματά τους και ως κυβέρνηση, αλλά και ως τοπική εξουσία στους Δήμους και τις Νομαρχίες. Στην τοπική αυτή εξουσία έχουν συμμετάσχει  ποικιλοτρόπως και οι τρεις παραπάνω υποψήφιοι.
Σκληρά λόγια χρησιμοποίησε με την ανακοίνωσή της η "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" κατά του κ. Μπεριάτου
Η αναφορά τους στην «επτανησιακή συνείδηση» έχει στόχο να συγκαλύψει την έντονη ταξική πολιτική των κομμάτων τους υπέρ των μεγάλων συμφερόντων και να κρύψει την αναγκαιότητα να κατακτήσει ο λαός και η Νεολαία και των Επτανήσων ταξική συνείδηση και κατά συνέπεια να αντιπαλέψει την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Να μην ψηφίζει δηλαδή ο λαός τα ίδια κόμματα που ψηφίζουν τα σύγχρονα αφεντικά, οι καπιταλιστές. Αλήθεια, η «επτανησιακή συνείδηση» και η «συνοχή της περιφέρειας» από μόνες τους θα λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας στα Ιόνια Νησιά; Θα σταματήσουν την άγρια εκμετάλλευση των ξενοδοχοϋπαλλήλων που προωθείται από τους νόμους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; Θα φρενάρουν τη συρρίκνωση του εισοδήματος των μικρομεσαίων επαγγελματιών και Αγροτών; Θα ανατρέψουν τον αντιλαϊκό χαρακτήρα του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»;
Ούτε ο Σπύρος Σπύρου ξέφυγε από τα "πυρά" της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ"
Τα ζωτικά, άμεσα και μακροπρόθεσμα συμφέροντα του λαού των Επτανήσων είναι να αποδοκιμάσει τους επίσημους και ανεπίσημους συνδυασμούς τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ. Η πολιτική αυτών των συνδυασμών είναι ταυτόσημη με αυτήν των κομμάτων τους όσο και αν πασχίζουν, με φτηνά τοπικιστικά κόλπα, να την κρύψουν. Πρέπει ο λαός να ενισχύσει αποφασιστικά τους Συνδυασμούς της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και σε όλους τους Δήμους των νησιών, γιατί έχουν θέσεις και προτάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του λαού και της Νεολαίας. Επί παραδείγματι, θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρχει.
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους και όλες σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.
Επίδομα ανεργίας 1120 ευρώ
Κατάργηση του all inclusive.
Κατώτερη εγγυημένη τιμή στα αγροτικά προϊόντα της Περιφέρειας (λάδι, σταφύλι, κρασί, γάλα, κρέας κ.α.).
Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία, Πρόνοια, Παιδεία με κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε αυτούς τους τομείς.
Τι λένε για όλα αυτά οι συνδυασμοί της «επτανησιακής συνείδησης»;
Το γραφείο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο της Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου