Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!

Πρόγραμμα περιοδειών Περιφερειακού Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» στην Κεφαλονιά.
Σας ενημερώνουμε ότι ο Συνδυασμός με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ηλία Μπεριάτο «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ», θα πραγματοποιήσει τις κάτωθι περιοδείες, με εκπροσώπηση από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Διονύση Γεωργάτο και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους:

Παρασκευή 15/10

18:00 Διγαλέτο
18:30 Ζερβάτα
19:00 Γριζάτα
19:30 Καραβόμυλος
20:00 Πουλάτα
20:30 Χαλιωτάτα
21:00 Σάμη

ΝΕΟ!!!!!!!
Αναβάλλεται και το σημερινό πρόγραμμα
beriatos_gap.jpg
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
 ΚEFALONIAPRESS.GR
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ανταποκριτή μας στην Κέρκυρα, τα κερκυραϊκά ραδιόφωνα αναφέρουν ότι σπεύδει σήμερα (Τετάρτη) στην Κέρκυρα ο υπ. περιφερειάρχης Ηλίας Μπεριάτος προκειμένου να παραβρεθεί στις επαφές του Υφ/γου τουρισμού κ. Νικητιάδη. 
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο κ. Μπεριάτος θα παραμείνει στην Κέρκυρα μέχρι την επόμενη Δευτέρα καθώς πρέπει να ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιό του το οποίο θα καταθέσει στην Κέρκυρα την Δευτέρα το πρωί.
Εν τω μεταξύ την Κυριακή το βράδυ επέλεξε να εμφανιστεί σε διακαναλική συνέντευξη  Κέρκυρας - Ζακύνθου μαζί με τους άλλους υποψήφιους Περιφερειάρχες.
Η προεκλογική εκστρατεία στην Κεφαλονιά φαίνεται ότι θα αρχίσει την ημέρα της γιορτής του Αγίου Γερασιμου (19 και 20 Οκτώβρη) που τα ψηφοδέλτια θα έχουν πάρει τον δρόμο του πρωτοδικείου , οπότε μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους τους Δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα αρχίσουν τις περιοδείες στα χωριά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου