Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΗ ΦΟΡΤΕ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΤΟ

ΠροςΚο Γεωργάτο Διονύση
Υποψήφιο περιφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης
Κοινοποίηση
Υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες
1.Δρακουλόγκωνα Παναγή
2.Καππάτο Γεράσιμο
3.Κουρή Σωτήρη
4.Μαντζουράτο Δημήτρη

 Έλαβα γνώση της επιστολής από 17-10-2010 για διοργάνωση δημόσιας συζήτησης. Αποδέχομαι την πρόσκλησή σας για δημόσια συζήτηση παρουσία των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των τοπικών Δημοσιογράφων, με τις εξής προσθήκες: 
1. Η συζήτηση δεν είναι σκόπιμο να γίνει στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου για προφανείς λόγους από την στιγμή που είστε εν ενεργεία Νομάρχης. Εξάλλου θα πρέπει να εξασφαλιστεί και η συμμετοχή πολιτών αφού μιλάμε για δημόσια συζήτηση.
Προτείνω ως χώρο διεξαγωγή της συζήτησης το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο ΚΕΦΑΛΟΣ», όπως επίσης τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων και από τους πολίτες.
2. Θεωρώ ως προφανές ότι στη συζήτηση θα κληθούν (και θα συμμετάσχουν εκτός αντικειμενικών δυσκολιών) ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι και ΟΛΑ τα τοπικά μέσα (έντυπα, ηλεκτρονικά, διαδυκτίου κ.λ.π.) δίχως ΚΑΝΕΝΑ αποκλεισμό.
3. Στη συζήτηση θα πρέπει να εξασφαλιστεί η συμμετοχή ΟΛΩΝ των υποψηφίων. Η απουσία έστω και ενός ακυρώνει τον σκοπό της συζήτησης για «όσο το δυνατό, πληρέστερη ενημέρωση των συμπολιτών μας σχετικά με τις προγραμματικές μας θέσεις» όπως τοποθετείται στην επιστολή σας.
4. Θα πρέπει να καθοριστούν εκ των προτέρων κανόνες για τη συζήτηση.
5. Ο συντονιστής της συζήτησης θα πρέπει να καθοριστεί από κοινού.
Εκπρόσωπος του συνδυασμού ορίζεται ο υποψήφιος Σπύρος Παγώνης (τηλ. 6945434127 begin_of_the_skype_highlighting              6945434127      end_of_the_skype_highlighting)

Με εκτίμηση
Μάκης Φόρτες
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης
Με το συνδυασμό «Επτανησιακή Αναγέννηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου