Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

EURO 2012: Oι πόλεις και τα γήπεδα των αγώνων

powered by Agones.gr (livescore)




Οριστικοποιήθηκαν σήμερα από την UEFA οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του EURO 2012, στην Ουκρανία και την Πολωνία...

Φαίνεται, λοιπόν, πως όλα τα προβλήματα που υπήρξαν στην κατασκευή των γηπέδων ξεπεράστηκαν και η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε επισήμως τις διοργανώτριες πόλεις με τον αριθμό των αγώνων που θα διεξαχθούν σ΄ αυτές.


Ο εναρκτήριος αγώνας θα γίνει στις 8 Ιουνίου 2012 στη Βαρσοβία και ο τελικός την 1η Ιουλίου στο Κίεβο.

Οι πόλεις του EURO 2012:
Τέλος, οριστικοποιήθηκαν οι ώρες έναρξης των αναμετρήσεων: 19.00 και 21.45 σε ώρες Ελλάδας.

Συγκεντρώθηκα το μεσημέρι της Δευτέρας οι διεθνείς, ενόψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Euro 2012με τη Λετονία και Ισραήλ Και αυτή θα είναι η πρώτη συγκέντρωση μετά τα όσα έγιναν μετά το πέρας του παιχνιδιού με την Κροατία (αποχώρηση Φάνη Γκέκα, αιχμές για τον Κώστα Κατσουράνη).
Από τα… πόδια των διεθνών εξαρτάται αν η Εθνική Ελλάδας θα νικήσει τη Λετονία την ερχόμενη Παρασκευή, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κατά τη συγκέντρωση της αποστολής. «Η Λετονία είναι καλή ομάδα, αλλά αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας τότε μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι καθαρά στα... πόδια μας», τόνισε ο 29χρονος επιθετικός.

«Είναι μακρύς ο δρόμος ακόμη μέχρι το τέλος. Απομένουν 8 παιχνίδια. Αυτό που κοιτάμε είναι τα προσεχή δύο με τη Λετονία και το Ισραήλ και κυρίως το πρώτο. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί ήδη έχουμε μια απώλεια 4 βαθμών στα δύο πρώτα ματς. Η Λετονία είναι γνώριμη σε εμάς, όμως οι αποστάσεις έχουν μικρύνει, αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα. Θέλει προσοχή το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι καλή ομάδα η Λετονία το ίδιο και το Ισραήλ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν παίξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε, θα κατακτήσουμε τους βαθμούς. Είναι καθαρά στα πόδια μας», ανέφερε ο φορ του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου